1 Ocak 2018 Pazartesi

2018 in en moda renkleri

Son dönemlerin ve yılların elbette özellikle kadınlar için vazgeçilmez her kıyafeti rengârenk parçalardan oluşmaktadır. Bu yılda her yıl olduğu gibi pembe renkler her kadının kombinleri arasında yer almaktadır. En moda renkler arasında pembe, nude tonlar son zamanların vazgeçilmez parçalarıdır.
yılın trendleri
Yılın Trendleri
Renklerin kullanımından ziyade bu yıl İspanyol kol detaylı elbiseler, yelekler, bluzlar da son derece moda haline gelmiştir. Pantolonların alt kısımlarında bulunan püskül detayları, kesilmiş parçalar, işlemeli pantolonlar da çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.
trend renk
Trend Renk

En Trend Parçalar

Bu yıl yine kot ceketler moda olsa da farklı bir detay göze çarpmaktadır. Kot ceketlerin ya da daha doğrusu bütün ceketlerin her alanında slogan tarzında yazıların olması da dikkat çekmektedir.
moda renkler
Moda Renkler
En trend parçalar arasında fırfır detaylar da bu yıl çok tercih edilen kıyafet detaylarındandır. Fırfırı hemen her parçanızda kullanabilir ve rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. En trend parçalardan bir diğeri de iç çamaşırını dışarıya giymek ve öyle kullanmaktır.

Yeni Sezonun Modası

Sezon modası olarak yaz aylarında bu yıl çok göreceğimiz birbirinden farklı detaylı ürünler boy göstermektedir. En yeni sezon modası olarak çorap ayakkabılar ve fırfır detaylı kıyafetler, yırtık pantolonlar da son derece önemlidir.
2018 renkleri
2018 Renkleri
Her yıldan farklı olarak iç çamaşırı giyimi dış kısma giyilmekte ve herkesin bu modaya uymasından dolayı farklı bir stil öne çıkmıştır. Her geçen gün moda sektöründe yeni akımlar gündeme gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder