7 Ocak 2019 Pazartesi

Mezuniyet Makyajı İle Okulun En Güzel ve Havalı Kızı Sen Olabilirsin!

Mezuniyet Makyajı İle Okulun En Güzel ve Havalı Kızı Sen Olabilirsin!

Mezuniyet Makyajı İle Okulun En Güzel ve Havalı Kızı Sen Olabilirsin!

    Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı? İşte Gecenin Yıldızı Olmak İsteyen Kızlar İçin Makyaj Önerileri

    Mezuniyet makyajı tüm genç kızlar için çok önemlidir. çünkü mezuniyet gecesi yıllar sonra resimlere bakılarak hatırlanacak çok özel bir gece olarak hafızalara kazınacaktır. Bu sebeple her genç kız mezuniyet balosunda kıyafetinden makyajına kadar hem güzel hemde dikkat çekici olmak ister.
    İşte Mezuniyet Makyajı İçin Altın Değerinde Öneriler
    İlk Aşama Makyaja Hazırlık
    Öncelikle abartılı makyajdan kaçınmalı doğallıktan uzaklaşmamalıyız. Dudaklarınız ön plana çıkartmak istioyorsanız göz makyajınızı daha hafif yapmalısınız. Önce cildinizin daha güzel ve pul pul bir görünümde olmaması için yüzünüzü gül suyu ile temizleyin. Sonra cildinizi her zaman kullandığınız krem ile güzelce nemlendirin.
    Cilt Makyajı
    Bu makyajın en önemli noktalarında bir tanesi ise kalıcı ve suya dayanıklı ürünler kullanmaktır. Bu sebeple makyajınızın akmasını önlemek istiyorsanız makyaj bazı kullanın. Sonra suya dayanılı bir fondöten ile devam edebilirsiniz. Göz altı probleminiz var ise göz altlarınız için kapatıcı kullanabilirsiniz.
    Yanaklar
    Fotoğraflarda daha güzel ve canlı görünmek için allık kullanın. Yüz şekillendirmek için kontür işleminden faydalanabilirsiniz. Yalnız allık ve bronzerin iyice dağıldığından emin olun. Bunun yanısıra allık ve bronzeri boyun bölgenizede uygulayın. Böylece renk eşitsizliklerinin önüne geçmiş olursunuz.
    Göz Makyajı
    İlk başta gözlerinizin üzerinde damarlar var ise bir kapatıcı yardımı ile kapatın. Sonra kıyafetinize uyumlu tonlarda seçtiğiniz farı sürün. Göz şekliniz eyeliner çekimine uygun ise kuyruklu bir eyeliner çekebilirsiniz. Son olarak da akmayan bir rimeli kirpiklerinize uygulayın.
    Dudaklar
    Dudaklarınızı öne çıkarmak istiyorsanız göz makyajınızı daha hafif tutup dudak rujunuzu daha koyu bir renk kullanbilirsiniz. Rujunuzun daha kalıcı ve etkili olması için öncelikle dudak kalemi yardımı ile dudaklarınızı çerçeve içine alın, iç kısımlarınıda kalem ile doldurun.
    Mezuniyet balonuzda ruj renginizi uçuk renkli seçmeniz daha iyi olacaktır. Sebebi ise makyajınızın sade görünmesi ve sık sık ruj tazelemek zorunda kalmayacaksınız. Eğer cildiniz yağlı ise çantanızda mutlaka yağ emici mendillerden bulundurun.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder